ЦЕЗАР ДРЕСИНГ

М0137510

Класически дресинг без добавка на аншоа, с наситен вкус на пармезан. Подходящ за овкусяване на свежи листни салати, индивидуална употреба като сос за ястия от риба и пиле или за различни видове сандвичи и бургери. Практичен и бърз за приготвяне. Разбийте с пасатор 100 г от продукта с 600 мл вода, добавете 400 мл олио, като непрекъснато разбивате. Получавате изключително достъпен и бърз салатен дресинг.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 100г + 600мл вода + 400мл олио 1кг = 11л

ДРЕСИНГ 1000 ОСТРОВА

М0126310

Кремообразен дресинг с типична нотка на домати, билки и лук. Комбинира се чудесно със свежи зелени салати и морски дарове. За получаване на максимално добър ефект смесете 150 г от прахообразната смес и 700 мл вода и оставете няколко минути, за да набъбне. Започнете разбиване с пасатор, прибавяйки 250 мл олио на фина струя до получаването на гъст кремообразен дресинг.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 150г + 700мл вода + 250мл олио 1кг = 7,4л

БИЛКОВ ДРЕСИНГ

М0101010

Нежен салатен дресинг с билки и подправки. Благодарение на леката киселинност ще получите перфектно допълнение към листни салати и вариации от различни видове свежи зеленчуци. Просто смесете 200 г от сухата смес с 1 л вода и 500 мл олио и разбийте интензивно с пасатор за няколко секунди. Получавате изключително бюджетен и интересен дресинг за блок-маса или „А ла карт“.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 200г + 1000мл вода + 500мл олио 1кг = 8,5л
ГУРМЕТО ИТАЛИАНСКИ ДРЕСИНГ

ИТАЛИАНСКИ ДРЕСИНГ

М0126510

Леко пикантен, пъсър и богат на плодови нюанси средиземноморски дресинг. Акомпанира много добре със салати от летни, сезонни зеленчуци – домати, краставици, пресни чушки (пипер) и разбира се различни видове лисни салати. Смесете 200 г от сухата смес с 1 л вода и 500 мл олио и разбийте интензивно с пасатор за няколко секунди.

РАЗФАСОВКА: 2,1кг ВЛОЖЕНИЕ: 200г + 1000мл вода + 500мл олио 1кг = 8,5л