ЗЕЛЕНЧУКОВ БУЛЬОН

M0105515

Универсално приложим зеленчуков бульон с балансиран вкус и аромат. Перфектна основа за различни видове супи и сосове, за подправяне на ястия. Универсална подправка за обогатяване на вкуса на задушени ястия, зеленчуци и ястия с ориз и картофи. Нисък калориен потенциал.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 20г/кг 1кг = 51л

ПИЛЕШКИ БУЛЬОН

M0531615

Идеална база за приготвяне и овкусяване на всички видове супи, сосове, задушени и печени ястия с пилешко. Хармоничният вкус го прави приложима и подходяща добавка към ястия с паста или ориз.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 20г/кг 1кг = 51л

ТЕЛЕШКИ БУЛЬОН

M0532015

Чист бульон с рафиниран вкус и аромат на телешко, без видими зеленчуци в текстурата. Разтваря се бързо и е изключително лесен за работа. Предлага широк кръг от възможности в професионалната кухня, според индивидуалния вкус на всеки шеф-готвач.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 20г/кг 1кг = 51л

ДОМАТЕНА КРЕМ СУПА

М0531815

Изключително фина крем супа, с ясно изразен типичен вкус на свежи домати. Може да се сервира индивидуално, с ориз, притурка от дребна паста, сирене, филенца от домати или други пресни или приготвени зеленчуци. Монтирайте с избита сметана, свеж босилек или друга любима свежа подправка или добавете интересна притурка и създайте свое нестандартно кулинарно предложение.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 130г/кг 1кг = 8,7л

ГЪБЕНА КРЕМ СУПА

М0531515

Нежна светла консистенция на крем от бяла печурка. Сервирайте индивидуално или монтирана с масло, или по желание със сметана като база за светъл гъбен сос.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 80г/кг 1кг = 13,5л

КРЕМ СУПА ОТ МАНАТАРКИ

М0122850

Със силно изразен аромат на манатарки и букет от горски гъби. Добавете нарязани горски билки, а за да стане още по-кремообразна, част от количеството вода може да бъде заменено с прясно мляко или сметана. Може да се използва успешно и за крем-сос от манатарки, за допълване на ястия от пилешко, свинско или телешко месо, вегетариански ястия и др.

РАЗФАСОВКА: 2,4кг ВЛОЖЕНИЕ: 85г/кг 1кг = 12,9л

БИСК ОТ СКАРИДИ И ОМАР

М5919415

Биск е богато овкусен сос/ или супа/ с фина кремообразна текстура, базиран на бульон от черупки на ракообразни и зеленчуци. Използва се широко в професионалните кухни, както при приготвянето на различни видове рибни супи (Буйябес, супа от скариди), така и за различни видове паста и ризото.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 80г/кг 1кг = 13,5л

КРЕМ СУПА ОТ АСПЕРЖИ

М0118550

Изключително деликатна крем супа от бели аспержи с натурален вкус и аромат. Комбинира се добре с парченца сварени аспержи, праз или скариди. Може да я поднесете поръсена със запечени бадеми. Подправете с малко прясно изцеден сок от лимон, масло и прясно нарязан магданоз. Комбинира се чудесно със здравословно приготвено рибно филе в сос от аспержи. Подходяща за работа с ISI сифон.

РАЗФАСОВКА: 2кг ВЛОЖЕНИЕ: 80г/кг 1кг = 13,5л